7. Vegán Oktatóanyag

Amennyiben az összes vegán tanfolyam anyagot szeretnéd, a digitális receptes könyvekkel és ételkészítő videókkal együtt 29.900 Ft-os áron, kérlek, írj e-mailt nekem a info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre „Vegan Tanfolyam februari akcio” tárggyal!

A Vegán Tanfolyam havonta is megrendelhető 9.990 Ft helyett most 3.990 Ft-ért! (10 hónapon át 14 db terméket adunk, összesen 99.900 Ft értékben).

Hogyan csíráztass, miért nem sikerül a csíráztatás, honnan szerezzünk be jó minőségű magokat, hogyan termesszünk búzafüvet, egyáltalán mi a csudára is jó? Az oktatóanyag részletesen bemutatja a csíráztatást, a hanganyag mellé, most plusz videó is társul! http://www.szaffinafuszerkonyhaja.com

Csíráztass Te is az otthonodban!

Többen is megkeresnek levelükkel, hogyan csíráztassanak, miért nem sikerül a csíráztatás, honnan szerezzünk be jó minőségű magokat, hogyan termesszünk búzafüvet, egyáltalán mi a csudára is jó?

Ezekre a kérdésekre bőven találhatunk választ ebben a könyvben, melyhez hanganyag és videó is társul. Ezenkívül részletesen írok a magok ásványi anyag és vitamintartalmáról.

Amit kiemelnék, hogy rendkívül áldásos hatású lenne ez az anyag minden ember számára, egészség és gazdasági szempontból is!

Amikor ilyen nehéz anyagi helyzetben van egy ország, az élelmezés is nehézkessé válik, asztalra tenni a ”mindennapi kenyeret”. A csírák ellátnak bennünket a legmagasabb tápanyagtartalommal, laktatnak és nagyon olcsó és ”igénytelen” növények. (Termesztésük szempontjából.)

Bizonyított tényként mutatom be a vizsgálatokat, de felhoznám példaként Hindhede dán orvos esetét, aki az I. világháborúban megmentette országát az éhenhalástól, a gazdasági válságtól, és a betegségektől, pl: járványtól, ami akkoriban tombolt Európában.

Egészségügyileg pedig szintén nem utolsó! Komoly prevenciót tudunk elkezdeni ezekkel az enzimdús, természetes, táplálékokkal.

Sokan csak akkor isszák a búzafülét és eszik a csírákat, ha már baj van.

Ne várjuk ezt meg!

Az oktatóanyag részletesen bemutatja a csíráztatást, a hanganyag mellé, most plusz videó is társul!

Nézd, lásd, hallgasd, olvasd, és csíráztass otthon!

Belehallgatok és Beleolvasok

7. Vegán oktatóanyag: 12.990 Ft helyett 9.990 Ft.

A vegán tanfolyam havonta is és egyben is megvásárolható. MOST óriási kedvezményekkel! Ha így szeretnéd kattints IDE.

Amennyiben az összes vegán tanfolyam anyagot szeretnéd, a digitális receptes könyvekkel és ételkészítő videókkal együtt 29.900 Ft-os áron, kérlek, írj e-mailt nekem a info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre „Vegan Tanfolyam februari akcio” tárggyal!

A Vegán Tanfolyam havonta is megrendelhető 9.990 Ft helyett most 3.990 Ft-ért! (10 hónapon át 14 db terméket adunk, összesen 99.900 Ft értékben).

Megrendelem az 7. Vegán oktatóanyagot.

Feliratkozom az ajándékért

Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Számlázási adatok
Név a számlán *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] szaffinafuszerkonyhaja.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Szaffina Fűszerkonyhájá-val kötöd (Nagy Károly 8200. Veszprém, Stromfeld A. u. 3/B. 74931907-1-51)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól. Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

Fel