6. Vegán Oktatóanyag

Hogyan alkotta meg a természet a számunkra megfelelő növényeket? Egyáltalán honnan tudom, mikor, mire van szüksége a szervezetnek és milyen növény, milyen hatással van rám?

  • Hogyan alkotta meg a természet a számunkra megfelelő növényeket?
  • Egyáltalán honnan tudom, mikor, mire van szüksége a szervezetnek és milyen növény, milyen hatással van rám?
  • Ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok a zöldségekben, gyümölcsökben, növényekben.

6. Vegán oktatóanyag: 12.990 Ft helyett 9.990 Ft.

101 oldalas könyv + 1 óra 11 perces hanganyag

A vegán tanfolyam havonta is megvásárolható. Ha így szeretnéd kattints IDE.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] szaffinafuszerkonyhaja.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Szaffina Fűszerkonyhájá-val kötöd (Nagy Károly 8200. Veszprém, Stromfeld A. u. 3/B. 74931907-1-51)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól. Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

Fel