Online Vegán Tanfolyam

Kedves Olvasó!

Amennyiben az összes vegán tanfolyam anyagot szeretnéd, a digitális receptes könyvekkel és ételkészítő videókkal együtt kedvezményes 40.000 Ft-os áron, kérlek, írj e-mailt nekem a szaffina(kukac)citromail.hu címre „Iskolakezdesi Akcio” tárggyal!

Várlak szeretettel a Vegán Tanfolyamunkon! Online, letölthető, tehát otthonról elvégezheted.

    • Közel 1000 oldalnyi Megdöbbentő információ és több, mint 15 órányi videó és hanganyag a Vegán, Nyers Életmódról.
    • Milyen változásokon megyünk keresztül Fizikai, Lelki, Szellemi és Energetikai területeken, ha Nyers Ételt fogyasztunk?

+ AJÁNDÉK: Az ételkészítő videók (25 db)

és letölthető receptes könyvek (3 db)

Kezdés: Szeptember 10.

Árak:

9.990 Ft/hó, (ha havonta szeretnéd megvenni az anyagot)

Iskola kezdési akció: Egyben fizetve 60 % kedvezmény, 40.000 Ft!!! Augusztus 22.-ig érkező befizetőknek! Utána az akció 40 %-os, tehát 60.000 Ft! 100.000 Ft helyett!

Vegán Tanfolyam (online) egyben fizetés esetén a normál ár (99.900 Ft) helyett kedvezményesen megvásárolható!!! Ezt a lehetőséget ne hagyd ki! 10 hónap anyaga, 10 db e-book, + 10 db hanganyag, 3 db digitális receptes könyv és 25 db ételkészítő videó Ajándékba!

10 hónap elmélet, receptekkel, videókkal, hanganyaggal 4.000 Ft/anyag, egyösszegű befizetés esetén, tehát egyben: 40.000 Ft.

A Vegán Tanfolyam havonta is megrendelhető 9.990 Ft-ért! (10 hónapon át 14 db terméket adunk, összesen 99.900 Ft értékben).

Minden termékünk egy csomagban megvásárolva, tehát 14 db termék (10 db e-book + hanganyag – vegán tananyag, 3 db digitális receptes könyv és 25 db ételkészítő videó) – 40.000 Ft.

Amennyiben az összes vegán tanfolyam anyagot szeretnéd kedvezményes áron, kérlek, írj e-mailt nekem a szaffina(kukac)citromail.hu címre „Iskolakezdési Akcio” tárggyal!

Vagy választhatod a havi 9.990 ft-os tanfolyam fizetést. Ebben az esetben minden hó 10.-ig kell befizetned, és akkor kapod meg az aktuális tanfolyam anyagot.

Személyesen is lehet tőlünk tanulni

a részletekért kattints IDE!

Mit kapsz az Online Vegán Tanfolyamon?

Ha lemaradtál a Vegán Tanfolyam webináriumairól, akkor itt utólag megnézheted! 🙂

A Vegán Tanfolyam webinárium 1. rész:

A Vegán Tanfolyam webinárium 2. rész:

Ne hagyd, hogy másokon múljon családod és környezeted egészsége!

Oszd meg a videókat Facebookon, hogy minél több emberhez eljussanak ezek az információk!

Hogyan Legyél Nyers Vegán?

Hogyan Legyél Nyers Vegán

Neked is van min változtatni az egészségeden?

Benned is felmerült ezernyi kérdés, és még több kétely?

Valóban változtatni akarsz az életed minőségén?

Nincs több kifogás!

Szaffina Élő, Vegán, Ételkészítő Videói 2. csomag

Várlak szeretettel a Vegán Tanfolyamunkon! Online, letölthető, tehát otthonról elvégezheted.

       • Közel 1000 oldalnyi Megdöbbentő információ és több, mint 15 órányi videó és hanganyag a Vegán, Nyers Életmódról.
       • Milyen változásokon megyünk keresztül Fizikai, Lelki, Szellemi és Energetikai területeken, ha Nyers Ételt fogyasztunk?

Olvass és Hallgass bele az összes anyagba!

Nyers Receptek, Zárt videók várnak a jelentkezőkre : )

Jelentkezz MOST, fizetni ráérsz 8 napon belül!

MINDEN, AMIT TUDNI AKARSZ

A VEGÁN TANFOLYAMRÓL, ITT ELÉRHETED.

Mit mondtak mások a Tanfolyamról? Nézd meg itt!

Szaffina Fűszerkonyha csapata

Mi az, amiről nem akarják, hogy tudj? Mik azok a döbbenetes tények, amelyek kicsapják a biztosítékot? Készen állsz arra, hogy megtudd?? Miért érdemes tisztán, természetesen táplálkozni? Milyen folyamatokon megyünk keresztül lelkileg és testileg? Hogyan tudjuk megérteni a vegánizmus fontosságát? Milyen eszközöket érdemes beszerezni az új, egészségtudatos konyhánkba? Hogyan készíthetőek el az ételek és hogyan társíthatjuk őket helyesen? Miért lehet ez az étkezési forma egyben gyógyító hatású étrend és életforma?

Az oldal alján található űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a vegán tanfolyamra!

Mi a véleményük azoknak, akik már részt vettek a Vegán tanfolyamon?

„Nagyon-nagyon örülök, hogy elkezdtem ezt a tanfolyamot, mert sokkal tisztábban látok,még annak ellenére is,hogy előtte azért, e témában sok mindennek utána néztem. Úgy gondoltam-én kis naivan-hogy én tájékozott vagyok. Még is hiányzott valami,valaki akivel ezt megoszthatom. Sajnos, nem minden ember fogékony rá ,még nagy betegség esetén sem,erre is a tanfolyam során jöttem rá.

Ma már egész más fajta élelmiszerek találhatók bevásárláskor a kosaramban,mint mondjuk fél évvel ezelőtt. Spórolósabb és válogatósabb lettem. Sok-sok gyümölcs, zöldség, magok…
Viszont mindennapossá vált nálam a zöld fűszerek ívása, himalája só, sztívia rendszeres használata.

Már a híres emberek, híres ételei sem tudnak elkábítani,mert jobban belelátok az ételeikbe és beléjük is.

Érdekes, hogy a tanfolyam során mennyire jobban ,,látom,,az embereket. Simán kiszúrom-idegennél is-ha hamis a mondandója.
Nagyon sok mindent írhatnék még, nem utolsó sorban Szaffina kellemesen csengő, kedves , őszinte hangját,ami számomra olyan ismerősé vált,mint egy jó baráté.
Vagy mondhatnám a sok figyelmességet,ajándékot, kedves szót amivel megtiszteltek fél év alatt.
Köszönök mindent drága Szaffina és Karesz. Sok-sok szeretettet, megértést és egészséget a világnak.”

Szeretettel.P.Eszter

„Innen-onnan mar régebben is hallottam különféle információkat, nem is keveset, (pl. ugye a húsevésről, az E-számokról, stb. ) de ilyen összeszedetten, rendszerbe rakva meg nem volt szerencsém találkozni. Áldom azt a napot, amikor az Eszter bioboltjában Karesszal összeismerkedtünk. Valójában a saját kis kíváncsi, mindent tudni akaró természetem is segített ebben, és Karesz humoros közvetlensége…..

Egyszóval, én személy szerint nagyon sokat kaptam ezen keresztül.

Hogy mit? Nem leven soha a konyhának nagy mestere, – vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy mindig is idegenkedtem a húsételek elkészítésétől, megkönnyebbülve olvastam az első recepteskönyvet, amit Karesz biztatására mertem megvenni. Ö akkor ott “tanúságot tett”, vagyis beszelt a korábbi életéről, sok-sok betegség, allergia, ami igen megfogott engem, hogy igen, ez az , amit én szeretnek nem megtapasztalni, hanem elkerülni, megelőzni.
Azt nem mondom, hogy teljes nyers vegán lett belőlem egy szempillantás alatt, de olyan nagy változás lett az étkezésünkben, hogy a saját apukám nem hiszi.

Nekem szó szerint rettenetes nagy segítség a videókról való ételkészítés tanulása, hogy az egész mar nem olyan ISMERETLEN NAGY MUMUS, hanem egy könnyen elsajátítható ügyes konyhai foglalatosság.

Nekem az alaposság tetszik meg ezeken az előbb említett dolgokon kívül a legjobban, hogy minden téma úgy körül van járva, hogy annál már jobban nem is lehet.

Az egész tanfolyamot az alaposságon és komolyságon kívül átjárja a jókedv, a derű, és ez a mai sok szempontból lehangoló világban IGEN F O N T O S !!!!! Azt is észrevettem, hogy a nyers ételek egy másik előnye a többin kívül, hogy nem kell bekapcsolni a gaz,- illetve a villanysütőt, vagyis energia megtakarítást is jelent. A robotgépek csak néhány másodpercnyire kapcsoljuk, az elenyésző a sütő hosszantartó használatához képest.

Az új ízekről nem írok külön fejezetet, mert aki meg nem próbálta az addig el sem tudja képzelni, hogy egy káposztás étel milyen finom lehet nyers módon.”

Szeretettel: Zsíros Klára

„Az anyagok, amiket küldtél nagyon értékesek, átfogóak és nagy mértékben segítik, hogy tisztábban lássak a témában. Mit-mivel- hogyan stb. És hogy az ÉLŐ ételeknek mekkora jelentősége van egészségünk és gondolkodásunk szempontjából , ezt már tapasztaltam , de teljes mértékben a te anyagaid győztek meg erről, és te világítottál rá a Vegán étkezés nagyszerűségére. Táplálékunk többek között a nyugalom , a béke és kiegyensúlyozottságunk egyik eszköze. Ételünk meghatározza gondolatainkat. Ez tény. Avagy „az vagy amit megeszel”.

Szaffina, ahogy az önéletrajzodban olvastam, egyértelműen ez a te utad, hogy a vegán étkezést népszerűsítsd, hiszen a múltbéli munkásságod a mostani életed előfutára is egyben. Én ebben a témában lényegesen kevésbé vagyok szakavatott, de mindenképpen a Vegán étkezést látom a jelen és jövő emberének energetikai jellemzőihez megfelelő táplálkozásnak. A tanfolyam anyaga jól kidolgozott, érthető, minden fontos és alapvető információt tartalmaz én meg vagyok vele elégedve.

Étkezéseimben a húst már nemigen kívánom és nem szívesen eszem. A fiam is így van ezzel, a párom és a lányom még szívesebben megeszi, de természetesen élő ételeket ugyanolyan szívesen fogyasztanak. A receptkönyvben található ételeket folyamatosan készítem el, egyenlőre a salátákat próbálgatom,a magtejföl nagyon finom, beszereztem a magalapanyagokat, aszalványokat a tortához. Isteni finom volt például az áztatott mandula, datolya keveréke. Nagyon finom a mák, mazsola, méz kombináció is. Karesz nagyon precízen elkészítette a máktortát. Tetszett a videó. Amit fontosnak tartok, hogy ezekkel ki lehet váltani a jól megszokott édességeket és még egészségesek is. Régen is ettem magokat de tőled kaptam meg a választ, hogy eddig azért nem hasznosultak igazán , mert nem áztattam be őket és az enzimgátlók ezt megakadályozták. Most már ez nem jelent problémát és tényleg sokkal könnyebben feldolgozza a szervezetem. Nagyon jól hasznosul az elrágcsált mandula, mogyoró stb. Gyümölcscentrifugában gyümölcs – zöldséglevet szoktam facsarni és minden nap duplájára növeltem az elfogyasztott gyümölcs mennyiségét. A gyerekeknek is automatikusan almát , narancsot,banánt ,mandarint ajánlok „nassolás”-ként. Eddig is ettünk csírákat, de növelni akarom az elfogyasztott mennyiséget . Ezek csak alapkövek, de elindultunk és fokozatosan szeretném növelni az élő ételek arányát az étkezésünkben.

Az ételkészítő videóidban a természetességed tetszik.

Köszönöm a tanfolyam anyagát és a hozzáértő példamutatást.”

Gyenes Gabi

„Kedves Szaffina és Károly!

Nehéz pár szóban megköszöni azt a hihetetlen sok munkát, energiát amit végeztek, s igyekeztek minél több embert „megérinteni”, hogy kell tudatosabban élni, egyszerűbben, egészségesebben!

Rendkívül egyszerűen elkészíthető receptjeitek finomak, még azok is dicsérik akik nem vegán módon étkeznek.

Tanácsaitok ami nem csak az étkezésre vonatkozik, hanem egy igen széles, mindenre kiterjedő életmódra ad útmutatást.”

Köszönettel: Vándorné Ildikó (Vándor Andrásné)

„Én is támogatom az értékes magyar munkát. Te is értéket teremtesz és sokat tanultam a vegán étkezésről az anyagokból, amit tőled vásároltam. Mindenképpen megtérül az,amit a termékeidbe fektettem. Nem szidom a multit,mert olcsóbb terméket ad/amit azért nem hagy figyelmen kívül az ember/ , de tanítani, igazi értéket teremteni nem képes,ellentétben azzal az emberrel, aki szereti amit csinál , és nap , mint nap erőt, energiát , szeretetet fektet a munkájába. Ezt adja át aztán mindannyiunknak. Igen, én támogatom az értéket teremtő magyar munkát!”

Gyenes Gabriella

„Kedves Szaffina!

Pár napja találtam rád és nagy élvezettel olvasgatom az irományaidat. gratulálok, mert nagy tudást és elhivatottságot közvetítenek és rendkívül színesek és értékesek, amit tovább adsz. olvasgatom és vissza-vissza térek az írásaidhoz, mert sok mindent tanulok általad. és a békéscsabai életmód klubosoknak is ajánlottam. További sikereket és jó egészséget kívánok neked.”

Korcsok Mária

„Köszönöm a fáradozásaitokat!És hálás vagyok az életnek , hogy hozzátok vezetett, pont akkor amikor változást akartam az életben. Egy kicsit szerettem volna átadni azt az örömet amit ez a tanfolyam illetve ti adtok nekem.”

Szeretettel:P.E

Nem az a fő kérdés hogy megeszed-e nyersen a zöldséget, gyümölcsöt, vagy hogy betudsz-e indítani egy turmixgépet, hanem a miértek.

Mi az, amiről nem akarják, hogy tudj? Mik azok a döbbenetes tények, amelyek kicsapják a biztosítékot? Készen állsz arra, hogy megtudd?? Miért érdemes tisztán, természetesen táplálkozni? Milyen folyamatokon megyünk keresztül lelkileg és testileg? Hogyan tudjuk megérteni a vegánizmus fontosságát? Milyen eszközöket érdemes beszerezni az új, egészségtudatos konyhánkba? Hogyan készíthetőek el az ételek és hogyan társíthatjuk őket helyesen? Miért lehet ez az étkezési forma egyben gyógyító hatású étrend és életforma?

13 hónapos tananyag vár rád, hónapról – hónapra, hogy lépésről – lépésre elsajátíthatod a vegán élet és gyógymód alapjait.

A tananyag témái:

       • Milyen mérgek fordulnak elő az ételeinkben?
       • Milyen fejlődési szinteket élünk meg a vegánizmushoz vezető úton?
       • Milyen folyamaton megyünk keresztül?
       • Hogyan tudjuk helyettesíteni a megszokott ízeket, „táplálékokat”?
       • Miért érdemes vegán életmódot folytatni, miben tud segíteni?
       • Hogyan készüljünk fel a vegánizmusra? Lélekben és konyhai eszközökben?
       • Mire van szüksége a szervezetnek?
       • Tények és valóság a húsokról!
       • Miben találhatjuk meg a valódi kalciumforrást?
       • Keserű valóság a cukorról!
       • A halál a belekben kezdődik!
       • Mik a csudák azok az enzimek?
       • A zöld löttyök csodái.
       • Csíráztatás otthon.
       • A búzafűlé hathatós ereje.
       • Ásványi anyagok, vitaminok zöldségekben, gyümölcsökben.
       • Hogyan társítsuk helyesen az ételeinket?
       • Fűszerek használata és társítása.
       • Receptek.
       • Keleti filozófia nyugaton.
       • Milyen hatással van a természet az emberi szervezetre?
       • Milyen hatással vannak a színek és az ízek az egészségünkre?
       • Milyen kapcsolat van az idő és a szerveink között?
       • Miért nem működik a vegánság nálam? Hogyan tudok gyógyulni a természet által?

Igyekeztem minden tudásomat és tapasztalatomat felhasználni, leírni, átadni Neked, Kedves Olvasó! Öröm számomra, ha segítségül hasznát veszed.

Tarts velem 10 hónapon keresztül, és tudj meg mindent, amit eddig csak akartál tudni a vegán nyers étkezésről!

Magyarországon elsőként elméleti vegán tanfolyam!

Őszintén, tabuk, és mellébeszélés nélkül! Az oktatóanyagokhoz hanganyag is társul, így bármikor meghallgatható! Elfoglalt anyukáknak, háziasszonyoknak, időhiánnyal küzdő embereknek is kiváló!

Megrendelem a 10 hónapos vegán tanfolyamot.

Amennyiben az összes vegán tanfolyam anyagot szeretnéd 40.000 Ft-os áron, kérlek, írj e-mailt nekem a szaffina(kukac)citromail.hu címre „Iskolakezdesi Akcio” tárggyal!

Vagy választhatod a havi 9.990 ft-os tanfolyam fizetést. Ebben az esetben minden hó 10.-ig kell befizetned, és akkor kapod meg az aktuális tanfolyam anyagot.

Ha gond lenne a rendeléssel egyszerűen írj e-mailt az szaffina(kukac)citromail.hu címre, és segítek!

Feliratkozom az ajándékért


Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Számlázási adatok
Név a számlán *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] szaffinafuszerkonyhaja.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Szaffina Fűszerkonyhájá-val kötöd (Nagy Károly 8200. Veszprém, Stromfeld A. u. 3/B. 74931907-1-51)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól. Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

Fel

Vélemény, hozzászólás?