Szaffina receptes könyve 2. kötet


Kedves Megrendelő!

A 2. nyomtatott receptes könyv 2490 Ft.

2490 Ft + 540 Ft postaköltség = 3.030 Ft.

A könyv digitális e-book változata 1990 Ft.

Örömünkre szolgál, hogy a második receptes könyvünk is elkészült. Az évek alatt a blogra több száz recept került fel, a könyvekbe mindig a legjobbakat igyekszünk összegyűjteni számodra! Ebben a receptgyűjteményben főleg édességeket, mint: pudingok, sütemények, torták és tavaszias ételeket, mint: pestók, saláták, találhatsz. Természetesen nem maradhatnak ki a húshelyettesítő fogások sem. Ezenkívül megosztom a nyers lekvár készítésének egyszerű titkát. Könyvemben szereplő összes recept valóban nagyon egyszerűen elkészíthető, Magyarországon is beszerezhető alapanyagokból, és a legtöbb gazdaságos is.

48 recept, 70 oldalon, színes képekkel illusztrálva. A tartalomjegyzéket ide kattintva megnézheted.

A 2. Receptes könyvem kapható nyomtatott és digitális (e-book) verzióban is. Így e-book olvasóval, telefonnal sem akadály az egészséges receptek elkészítése 🙂

2.nyomtatott könyv ára: 2.490 Ft + 540 Ft (postaköltség)= 3.030 Ft.

A könyvet postai úton adjuk fel a befizetés megérkezésekor.

Megrendelem a 2. Vegán nyomtatott receptes könyvet

Feliratkozom az ajándékért
Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Postacím
Helységnév
Utca, házszám
Irányítószám
Számlázási adatok
Név a számlán *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *
Egyéb adatok
Darabszám *

Szaffina Vegán Recepteskönyv Édességek, Torták

Az ételek vegán alapokra épülnek. Nem tartalmaznak állati összetevőket, mint csont, hús, tej, tojás, vagy állati származékokat, mint mindenféle tejszármazék, például: túró, joghurt, vaj. Nem tartalmaznak mézet sem. Ezenkívül semmilyen idegen anyagot nem használunk föl, sem színezéket, sem aromákat, állományjavítókat, E – származékokat, tartósítószereket, sem lisztet, sem cukrokat, legfőképp alkoholokat.

Ezért bátran ajánlom receptjeimet azoknak, akik valamilyen allergiában szenvednek, vagy betegek, diétára szorulnak. Lisztérzékenyeknek, cukorbetegeknek, ízületi bántalmakban, daganatos betegeknek, laktóérzékenyeknek, fogyni vágyóknak, Candidában szenvedőknek, ekcémával vagy egyéb kiütéssel küzdőknek kifejezetten hasznosak lehetnek!

A vegán életmód már több ezer éves. Gyógymódja egyszerű: a természethez visszavezetni az embert. Az ételek mind a természetes alapanyagokra épülnek. Olyan természetes alapanyagokra, melyek a természetben is megtalálhatóak, és nem csak a gyárak szalagjain.

A vegánság nem csupán az étkezésre szűkül. Ez egy tudatosabb életmód, mely felöleli a környezetvédelmet, a vegyi anyagok elkerülését, a természetes szépségápolást, a tudatos vásárlást, az állatok megmentését, és a bolygónk védelmét.

Receptjeinkkel ezzel szeretnénk hozzájárulni, hogy minél egyszerűbben, gyorsan elkészíthesd otthonodban az egészséges fogásokat. Ételeink nyersek, vagyis élők, enzimben, vitaminokban, ásványi anyagokban gazdagok. Nem főzzük meg őket, különben az enzimek elpusztulnának. 45 ºC fölött meghalnak az enzimek, melyek az életerőt szolgáltatják a testnek, ezenkívül a vitaminok és ásványi anyagok nagy része is elveszik.

Szaffina Vegán Recepteskönyv Saláták, Húshelyettesítő ételek, pesztók.

48 nyers étel recept, 70 oldalon, színes képekkel illusztrálva. A könyv  elérhető digitális, letölthető (e-book)változatban is. Ára: 1.990 Ft. 

Megrendelem a 2. Receptes könyv e-book változatát:

Megrendelem a Receptes könyv 2-dik kötetét!
Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Számlázási adatok
Név a számlán *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *

Az e-book befizetésénél a megjegyzés rovatba kérlek, írd be az e-mail címedet és, hogy 2. Receptes e-book! Köszönjük.

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] szaffinafuszerkonyhaja.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Szaffina Fűszerkonyhájá-val kötöd (Nagy Károly 8200. Veszprém, Stromfeld A. u. 3/B. 74931907-1-51)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól. Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

Fel