Szaffina ételkészítő videói 2.

Olvasói vélemények az Ételkészítő videókról:

„Ma megcsináltam az első vegán ebédemet a receptes könyved segítségével. Az uborkalevest és az élő rizst készítettem el, szerintem 20 perc alatt a mosogatással is végeztem. Megdöbbentem az eredménytől, mivel mindegyik nagyon ízlett, és ráadásul jól is laktam. Most megpróbálom majd a hús helyett fogyasztható fogásokat.”

Anikó Veitné Molnár

„NAGYON TETSZETTEK AZ ÉTELKÉSZÍTŐ VIDEÓID. Tegnap megnéztem mindent és a fejemben nagy káosz volt ,nem tudtam mivel kezdjem ,a magtejfölt el se tudtam képzelni,hogy hogyan fogjak hozzá. De amint megnéztem a videókat ,tudtam mit kell vegyek a bio boltban. Érdekes dolog volt számomra hogy a magtejföl milyen egyszerű is (olyan nehéznek és drágának tartottam),de se nehéz ,se drága és már itt ázik szépen nálam a napraforgómag amiből magtejföl lesz.

Tegnap megcsináltam a lecsót ami isteni lett. Egyre inkább kívánom a nyers ételeket és kevésbé a főtett,csodálatos dolog,amit neked köszönhetek,kedves Szaffina.

Remélem lesz még sok ilyen ételkészítő videó. Én már várom.”

P.E

„Tegnap este megcsináltam a paradicsomlevest, azt hiszem 10 perc alatt már fogyasztható volt a végeredmény. Én kicsit kevesebb mézet tettem bele, nem vagyok édesszájú. Finomabb lett, mint a hagyományos… Azt hiszem az egyik nagy különbség a számomra 2 próbálkozásból levont tapasztalat alapján, hogy sokkal intenzívebbek az ízek, és mégis harmonikusak. Most is meglepődtem az első kóstolás után, mert nem számítottam arra, hogy ennyire ízleni fog.”

Anikó Veitné Molnár

„Megnéztem ÉTELKÉSZÍTŐ VIDEÓID. Meg mondom őszintén nagyon tetszett. Elkészítettem a lecsót,hát az isteni finom!!!!!!!!!!
Köszönöm neked SZAFFINA!!!!!!!!!!”

Nagy Melinda!

„Köszönöm az ételkészítő videókat, nagyon hasznosnak találom őket és tetszik a vitalitás, ami árad belőlük.”

Gyenes Gabi

10 élő ételt készítünk el együtt: Töltött káposzta, Fanta Torta, Havas Hegycsúcs, Mákos puding, Mungóbab "főzelék", Karfiol leves, Pogácsa (szezámos, és sajtos-tejfölös), Stefánia vagdalt, Tejkészítés, Csokis keksz

Elkészült a második ételkészítő videónk, 10 új ínycsiklandozó recepttel, lépésről-lépésre megmutatom, hogyan készítsd el az alábbi ételeket:

  • Töltött káposzta
  • Fanta torta
  • Havas Hegycsúcs
  • Mákos puding
  • Mungóbab ”főzelék”
  • Karfiol leves
  • Pogácsa (szezámos, és sajtos-tejfölös)
  • Stefánia vagdalt
  • Tejkészítés
  • Csokis keksz

Nézd meg a videót!

Legyél sikeres a konyhában is!

MEGRENDELEM

699 Ft  helyett 349 Ft-ért kapsz egy ételkészítő videót!

Mire vársz még? Ezt vétek lenne kihagyni: )

Elsajátíthatod az adott receptet, megtanulod elkészíteni, akár többször is megnézheted, és tanulhatod! Elakadtál? Játszd le újra! (Sajnos engem nem tudnál újra lejátszani élőben..:)

A 10 db ételkészítő videó velem : ), 6.990 Ft. helyett 3.490 Ft. (349 Ft / videó).

Megrendelem az Ételkészítő videók 2.-dik részét:

Feliratkozom az ajándékért

Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Számlázási adatok
Név a számlán *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] szaffinafuszerkonyhaja.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Szaffina Fűszerkonyhájá-val kötöd (Nagy Károly 8200. Veszprém, Stromfeld A. u. 3/B. 74931907-1-51)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól. Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

Fel