Regenerációs elemzés

Regenerációs elemzés Szaffina Fűszerkonyhájában.

Az ábra öt színt tartalmaz, ami az ősi kínai filozófiára utal. Az öt szín az öt őselemmel, öt ízzel, öt szervrendszerrel és ötször 2 darab szervvel, és elemenként 2-2 órás intervallummal van kapcsolatban.

Pontosan ez hogyan is kapcsolódik össze?:

  • Valóban ekkora hatással lennének szervezetünkre az ízek, és színek?!
  • Helyre állítható az egészség?
  • Az ételek megfelelő társításával regenerálni tudom a testem, a szerveim?
  • Vajon mit mutat meg egy-egy szín, étel?
  • Miről árulkodik a szervrendszerünk ezáltal?
  • Lehet, hogy nem véletlen az, hogy milyen ízeket, és színeket kívánunk meg?
  • Melyik szervrendszerünk, mikor működik? Mikor a legaktívabb a ránk jellemző őselem?
  • Mitől tud működni a mai napig, ez az ősi keleti filozófia?

Az ízek és színek szerepe egy 5000 éves ősi regenerációs filozófián alapszik. Tudományos tapasztalatokra és tényekre épül. A filozófiának az alapját, még a kínai császárok idejében figyelték meg. A bizonyítékokat mindenki a saját maga testén és közérzetén érzékelheti. Érdemes kipróbálni. Jelen korunkban is ez alapján gyógyítanak keleten.

Tudj meg még többet ide kattintva!

Válaszd ki te melyik ízt és színt szereted, és olvasd el a részletes leírást!

Mit adott az elemzés azok számára, akik már lekérték? ITT olvashatod, mit mondanak róla.

Már közel 2000-en kérték az elemzést. Szeretnéd megtudni Rád mi jellemző? Kérd Te is!

Az elemzés ára: 10.000 Ft helyett 3.000 Ft. 

Feltétlenül ad meg a pontos születési dátumodat (év. hó. nap) az elemzés elkészítéséhez! Az elemzést 1 héten belül készítem el.

Megrendelem a Regenerációs elemzést:

Feliratkozom az ajándékért

Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Számlázási adatok
Név a számlán *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *
Egyéb adatok
Születési dátum *

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] szaffinafuszerkonyhaja.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Szaffina Fűszerkonyhájá-val kötöd (Nagy Károly 8200. Veszprém, Stromfeld A. u. 3/B. 74931907-1-51)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól. Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

Fel