Öt Őselem Meditációs Cd


Rendelhető az Öt Őselem Meditációs Cd-énk!

Az Öt Őselem Meditációs cd karácsonyra most 1000 Ft-ért a tiéd lehet! + 540 ft postaköltség! December 16.-ig lehet rendelni kedvezményes áron 1500 Ft helyett.

„Az Öt Őselem Meditáció” hanganyag részlet, Nagy Szaffinától (a teljes meditáció közel 1 órás).

https://www.facebook.com/szaffinafuszerkonyhajacom/videos/1131011236940399/

Az Univerzum öt őseleme: Tűz, Föld, Fém, Víz, Fa, energetikai kölcsönhatásban rezegnek egymással, erősítve és szabályozva egymást. Ezek az erők hatással vannak bolygónkra, környezetünkre, az ember személyiségére is meghatározó lehet, és az emberi szervezetre is befolyással van, ezen belül a szervrendszerekre és Jin-Yang szervekre is. „Az Öt Őselem Meditáció” segítségével harmóniába hozható a szervek és szervrendszerek közötti kiegyensúlyozott működés. Mély meditációban, transzban, tapasztald meg az Univerzum öt őselemét!

Hipnotizőrként és életmód tanácsadóként várom kedves vendégeimet, mivel a tudatalatti és a gondolatok, érzések tisztázása, és rendezése lényeges feladat az egészség érdekében. Meditatív Cd-im segítik az ellazulást, relaxációt, és önszuggesztiós pozitív gondolatokkal építő hatással vannak a személyiségünk fejlődésére.

Ára: 1500 Ft+postaköltség 540 Ft = 2.040 Ft helyett most 1.000 Ft-ért a tiéd lehet! + 540 ft postaköltség (1.540 Ft)! December 16.-ig lehet rendelni kedvezményes áron!

Pesten is átvehető így nincs postaköltség.

Megrendelés: Kérlek, írj e-mailt nekem az info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com címre „Öt Őselem Meditációs Cd” tárggyal!

Köszönettel:

Nagy Szaffina

életmód tanácsadó, hipnotizőr, író, előadó

Blog: www.szaffinafuszerkonyhaja.blogspot.hu,

Weblap:www.szaffinafuszerkonyhaja.com,

E-mail: info(kukac)szaffinafuszerkonyhaja.com

Fel