Halloween tökös ételkészítő videók

Tökből készült vegán, nyers, finomságokkal várlak. Tökfőzelék, Tökpuding, Szelleműző leves, Halloween torta és tökös gombóc. Készítsük el együtt!

Az 5 db ételkészítő videó velem : ), 2.495 Ft helyett 1500 FT!

300 Ft-ért kapsz egy ételkészítő videót!

Tökből készült vegán, nyers, finomságokkal várlak az ősz derekán. A Halloween ételkészítő videók december 1.-ig elérhetőek. Utána újabb egy évet kell várni rá! Rendeld meg most!

Több, mint egy órányi interaktív vegán ételkészítő videó az otthonodban!

Még kimozdulnod sem kell, visszajátszható ahányszor csak szeretnéd, újra és újra megnézhető! Ott leszek veled, a képernyőn keresztül, és segítek, hogy elkészíthesd a finomságokat!

Egy kis ízelítő:

Mit tartalmaz a Halloween ételkészítő videó csomag?

  • Tökfőzelék
  • Tökpuding
  • Szelleműző leves
  • Halloween torta
  • Tökös gombóc

Az 5 db ételkészítő videó velem : ), 2.495 Ft helyett 1500 FT!

300 Ft-ért kapsz egy ételkészítő videót!

Hogyan kaphatom meg?

Töltsd ki az űrlapot, ezután kapsz tőlünk egy visszaigazolást, átutalod az összeget, mikor hozzánk megérkezik, azonnal küldjük is számodra a videókat! Számlát 8 munkanapon belül küldjük! Ennyire egyszerű!

Szeretnéd már mihamarabb megnézni, elkészíteni a recepteket?

Feliratkozom az ajándékért

Megrendelem a Halloween tökös ételkészítő videókat:

Elérhetőség
Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *
Számlázási adatok
Név a számlán *
Helységnév *
Utca, házszám *
Irányítószám *

Apróbetű: Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 8 munkanapon belül e-mailben jelezheted (info [kukac] szaffinafuszerkonyhaja.com). A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Megrendelem gombra való kattintással a Szaffina Fűszerkonyhájá-val kötöd (Nagy Károly 8200. Veszprém, Stromfeld A. u. 3/B. 74931907-1-51)

Fizetési feltételek: Megrendelés után azonnal visszajelzést küldünk a megrendelés adatairól. Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

Fel