ÁSZF

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek:

Az alábbiakban az eladó, szállító vagy a mi szavak – értelemszerűen Nagy Károly (Szaffina Fűszerkonyhája – 8200 Veszprém, Stromfeld A u. 3/B) jelentik, a látogató, vevő, vásárló, megrendelő vagy Te szavak pedig potenciális vagy tényleges ügyfeleink azonosítására szolgálnak, akik ezt a honlapot megtekintik, vagy segítségével megrendelést adnak fel.

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni weboldalunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre.

A weboldal működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői Adatok:

Cégnév: Nagy Károly (Szaffina Fűszerkonyhája)

Székhely: 8200. Veszprém Stromfeld A. u 3/B

Adószám: 74931907-1-51

Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Kiemelt Ügyek Igazgatósága (1077. Budapest, Dob. u 75-81)

Szerződés nyelve: Magyar

Elektronikus elérhetőség: info@szaffinafuszerkonyhaja.com

Telefonos elérhetőség: 70/ 408 – 4145

A kapcsolattartó személy neve: Nagy Károly (H-P: 16 – 20)

Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása:

Az áruk szolgáltatások részletes magyar leírása a webáruházban érhető el. A termék képek illusztrációként szerepelnek, és eltérhetnek a valóságtól.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Letölthető digitális termékek (e-book, tanfolyam + hanganyag, regenerációs elemzés, ételkészítő videók)

Könyv (ISBN szám: 978-963-08-1584-0) mely postai úton rendelhető illetve személyesen átvehető Veszprémben.

Rendelési információk ismertetése:

A termék oldalak alján található megrendelő űrlap kitöltésével, regisztráció nélkül feladhatja rendelését. Ebben az esetben azonnal kap egy visszaigazoló levelet a vásárlásról, és az ASZF-ben (a megrendelések feldolgozásában) leírtak szerint, a befizetést megérkezését követően teljesítjük a megrendelést.

A webáruház felületén keresztül leadott rendelésekhez viszont regisztráció szükséges. A jövőben így gyorsabban, kényelmesebb rendelhet, és adataidat nem kell még egyszer megadnia.

Az áruk ill. szolgáltatások ellenértékét a webáruház egyes tételeinél ill. egyedi weblapokon tüntettük fel; ugyanitt érhető el azok tájékoztató jellegű leírása is.

A vételár az egyes árucikkek mellett feltüntetett bruttó ár, (nem tartalmaz áfát).

A megjelenített termékek kizárólag on-line, rendelhetőek meg.

A megrendelés visszaigazolásával a megrendelő és a szállító között szerződéses jogviszony jön létre, amelyre egyéb rendelkezés híján a Polgári törvénykönyv előírásai érvényesek.

A tanfolyam 10 hónapos, havonta egy oktató anyagot küldünk a megrendelő részére. Az oktató anyag egy e-bookból és egy hanganyagból áll. Mindig a fizetés beérkezését követően küldjük el a megrendelő részére. Fizetni havonta kell. Az új tananyagot a következő hónap elején küldjük ki, a fizetés esedékességéről időben értesítést küldünk!

Lemondás esetén a megrendelő plusz kéthavi tananyagot köteles megfizetni egy összegben! Ezért az összegért a plusz két hónap tananyagát is természetesen megkapja. Ez esetben további oktatóanyagot nem küldünk részére, mely fizetési kötelezettséggel járna.

Lemondó nyilatkozatot csak írásban fogadunk el, indoklás nélkül! Ezt külön igényelni kell és elküldjük a megrendelő részére. (A lemondó nyilatkozat nem azonos a vásárló elállási jogával! Lásd ÁSZF!)

Nem fizetés esetén nem küldünk, oktató anyagot illetve fizetési felszólításra hívjuk fel a figyelmet! A fizetési felszólítást követő 8 munkanapon belül rendezni kell az elmaradást!

A megrendelések feldolgozása:

A leadott megrendeléseket legkésőbb 72 órán belül feldolgozzuk.

Visszaigazolás: A rendelések leadása után automatikusan értesítő levelet küldünk a rendelés részleteiről e-mailben. Az email-ben történő vissza igazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.

Teljesítése: Elektronikus termék (e-book, tanfolyam + hanganyag, ételkészítő videók) esetén a befizetés megérkezését követően legkésőbb 48 órán belül a letöltési linket elküldjük a megrendelő részére. Szállítási költség ez esetben nincs.

A könyvet postai úton szállítjuk, ez esetben az árat megnöveljük a postaköltséggel. Egy könyv esetén a postaköltség: 470 Ft. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra! Átutalás esetén a pénz beérkezésétől számított 3 munkanapon belül feladjuk a küldeményt.

Rendelés menete:

A termék oldalak alján található megrendelő űrlap kitöltésével, regisztráció nélkül feladhatja rendelését. Ebben az esetben azonnal kap egy visszaigazoló levelet a vásárlásról, és az ASZF-ben (a megrendelések feldolgozásában) leírtak szerint, a befizetést megérkezését követően teljesítjük a megrendelést.

A webáruház felületén keresztül leadott rendelésekhez viszont regisztráció szükséges. A jövőben így gyorsabban, kényelmesebb rendelhet, és adataidat nem kell még egyszer megadnia.

A termék oldalon, a megrendelő űrlapnál értelemszerűen megadja a rendeléshez szükséges adatait, majd kiválassza a fizetési módot és a megrendelem gombra kattint.

A webáruházban történő vásárláshoz regisztráció szükséges!

A kiválasztott termékeknél írja be a darabszámot és kattintson a kosár gombra. A folytatom a vásárlással ismét a termékekhez jut és folytathatja a vásárlást. A kiürítem kosár törli a kosár tartalmát. És a feladom a megrendelésre kattintva véglegesítheti a megrendelést.

Itt ellenőrizze le a terméket, a darabszámot, az adatait, és válassza ki a fizetési módot. Mielőtt vásárolna olvassa el az Általános Üzleti feltételeket. Az egyéb közlemény rovatba a megrendeléssel kapcsolatban egyéb kérést jelezhet felénk. Ha mindent rendben talált az Elküldömre kattintva adja fel rendelését.

Ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen a megadott adatok alapján kerül számlázára, illetve szállításra a termék. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

E-mailben a megrendelést elküldését követően visszaigazolást kap. Az email-ben történő vissza igazolás kézbesítésének hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége.

Amennyiben Ön hibásan adta le illetve korrigálni szeretne a rendelést írjon egy e-mailt „Javítás” tárgyal az infokukacszaffinafuszerkonyhaja.com címre és módosítjuk a megrendelését.

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja:

Előre utalással tud fizetni. A megrendeléstől számított 8 munkanapon belül kérjük, az összeget kifizetni! Amennyiben ez nem történik meg úgy nem jogosult a megrendelő az adott kedvezményekre, sem a termékekre. A megrendelést semmisnek tekintjük!

1 db nyomdai könyv rendelése esetén a postaköltség 470 Ft. Így kérem 2.960 Ft-ot utaljon, hogy fel tudjuk adni a lakcímére! Elektronikus, letölthető termékeinknél szállítási költség nincs. Átutalásnál a megjegyzés rovatba kérem, írja be az e-mail címét és a megrendelés azonosítóját!

Bankszámlaszám: 10918001-00000047-74300025 UniCredit Bank Zrt – Nagy Károly

Külföldi megrendelésnél a nemzetközi számlaszámot és a Swift kódot kell megadni!

Nemzetközi számlaszám: HU76 1091-8001 0000-0047 7430-0025

SWIFT kód: BACXHUHB

A csomagot ajánlottan, levélként, zárt borítékban adjuk fel postai úton. A feladástól számított 2-3 munkanapon belül érkezik meg a csomag. Ez a feladás helyszínétől (Veszprém) és a csomag szállítási helyétől függ. A csomagot Önnek, a postás fogja kivinni és amennyiben nem tartózkodik otthon úgy a postaládájába fog kerülni, mivel levélnek minősül. (Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!)

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Garancia:

Az értékesített termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatosságot vállalunk. Kézhezvételkor állapítsa meg, hogy a termék nem-e sérült ellenkező esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot a kapcsolattartóval e-mail vagy telefon útján. Letölthető termékeknél, ha bármi gondja támad a letöltéssel, jelezze e-mailben! Nem vállalunk felelősséget a szállító (jelen esetben a posta), vagy rajta kívül álló okok miatt történő hibák vagy változások miatt.

Vásárló elállási joga:

A fogyasztó a szerződéstől tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Ezt az igényt kérjük email-ben jelezze! Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli. A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. (Személyiségi jogok megsértése, a termékekben található képek, tartalmak továbbítása, megosztása, illetéktelen felhasználása. Fájlmegosztó oldalakra történő feltöltése.)

Bizonyos esetekben azonban nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog. A vevő nem élhet elállási jogával a szerzői jogi védelem alatt álló termékek (pl. szoftver, könyv, digitális kiadvány) esetében akkor, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a megrendelő beleegyezésével megkezdte (pl: csomagolás, szállítás, letöltési linkek kiküldése) a küldeményt felbontotta, illetve a terméket már letöltötte.

Ez a rendelet a távollévők között kötött szerződések esetén a fogyasztók védelméről szóló, 1997. május 20-i 97/7/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek való megfelelést szolgálja. Az Internetes vásárlást a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5) kormány rendelet szabályozza.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Kérjük az elállást írásban e-mail útján jelezze!

A fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatérítjük. A vételár visszatérítés lehetséges módjait a vásárlóval egyeztetjük minden esetben (banki átutalás, postai úton stb..)! E-mailben illetve telefonon.

Adatkezelés:

A megrendelők, vevők és hírlevél előfizetők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos rendelkezéseinek és a szállító adatvédelmi nyilatkozatának megfelelően történik. Bármely ügyfélnek joga van lekérni, helyesbíteni vagy töröltetni az összes általa megadott személyes adatot.

A webáruház használata során az eladó részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki további fél számára. Kivéve abban az esetben amennyiben az a megrendelés postai úton történő kézbesítéshez szükséges.

A regisztrációnál vagy a hírlevélre való feliratkozásnál megadott e-mail címre a későbbiekben (de az esetleges leiratkozás előtt) küldött esetleges tájékoztató, értesítés vagy üzleti ajánlat nem minősül illetéktelen adatfelhasználásnak ill. kéretlen levélnek (ún. spam-nak).

Az eladónak ill. a honlap üzemeltetőjének joga van az egyes levelezési listákra feliratkozott előfizetőket más (saját) levelezési listákra áttenni, ha ezzel az előfizetők folyamatos tájékoztatását szolgálja, és ha az újabb, általában technikai okokból preferált lista jellege és témája nem tér el jelentősen az eredetiétől, amelyre az illető annak idején feliratkozott. Ha az előfizető ezzel nem ért egyet, akkor a jogorvoslat kizárólagos módja a listáról való leiratkozás, amelyre a levelek végén található leiratkozási linken keresztül mindig lehetősége van.

Jelen Általános Szerződési Feltételek dokumentum nyomtatóbarát változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.

Fel